KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Fatmalı İlkokulu

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’inci yıldönümü ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, 23.04.2024 Salı günü, saat 10.00’da okulumuzda kutladık.

Kutlama töreni; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarının manevi huzurunda çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başladı.

Cumhuriyetimizin koruyucusu ve takipçisi olan, bugün olduğu gibi gelecekte de barış, huzur ve refahı sağlayacak olan çocuklarımızın bu coşkulu gündeki mutluluklarına; öğretmenlerimiz ve velilerimiz de ortak oldu.

Bizde; varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımızla kutluyoruz. Böyle güzel bir günde, birbirinden güzel gösterilerin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

"Çanakkale geçilmez dedirten ecdadımızın azmi ve fedakarlığı karşısında minnettarız. Bu toprakları bize vatan kılan şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi saygıyla selamlıyoruz. Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü kutlu olsun."

Mrt

Mehter Takımı okulumuzda öğrencilerimize gösteri yaptılar. Mehter Takımı ile ilgili bilgiler verdiler. Kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Tıp Bayramı, hekimlerin, sağlık personelinin ve tıp öğrencilerinin onurlandırıldığı bir gündür.  1976'dan beri sadece 14 Mart günü değil, 14 Mart'ı içine alan hafta boyunca kutlama yapılmakta ve bu hafta Tıp Haftası olarak kabul edilmektedir. Bu anlamlı günü hatırlatmak ve kutlamak için öğrencilerimizle birlikte Fatmalı Sağlık Ocağını ziyaret edip sağlık çalışanlarımızın tıp bayramını kutladık.

Mrt

Jandarma Trafik timleri öğrencilere, karşıdan karşıya güvenli geçiş, yaya geçidi, alt ve üst geçitlerin kullanılması, gece trafikte yayaların güvenli seyretmesi, temel trafik işaret ve levhaları, otobüs ve okul servislerine binme ve inme kuralları hakkında detaylı bilgi verdiler.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ YAPILDI.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde okulumuzda velilerimize yönelik program yapıldı. Velilerimizin 8 Mart Dünya kadınlar günü kutlandı. Acıyla yoğrulan, sabırla bilenen kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun.

MİNİ MİNİ BİRLER OKUMA BAYRAMI YAPTI

12 ŞUBAT KURTULUŞ BAYRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI

Ock

Okulumuzda 'Dönem Sonu Faaliyet Haftası' etkinlikleri kapsamında yarışmalar, bilgi yarışmaları, deneyler, kitap okuma saateleri, münazara, söyleşi etkinlikleri yapıldı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Psikolog Tülay YÜKSEL velilerimize ailede iletişim konusunda seminer verdi. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Fatmalı İlkokulu 'Kültürümle Zenginim' projemiz danışman öğretmenimiz Fatma Zuhal ERNAZ öncülüğünde başlamıştır.

Ara

• 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlu olsun.

Ara

Ülkemizde 22 Kasım gününü içine alan hafta; toplumunun ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlenmesine katkı sağlamak, ağız bakımı alışkanlığına katkıda bulunmak amacıyla “Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası” olarak kutlanmaktadır.